Friday, 4 October 2013

JUBAH PRINCESS , jubah kembang payung

Salam...

JUALAN MURAH masih diteruskan!! CEPAT!!

Sekarang ni memang ramai yang berminat dengan jubah yang mempunyai princess cut ataupun umbrella cut, cutting kembang di bawah. Kini kami bawakan beberapa jenis jubah yang designnya princess cut. Jubah yang dibawakan adalah simple yang mana boleh digayakan ke mana saja. Sesuai untuk majlis makan malam, kenduri kahwin, majlis pertunangan, dijadikan sebagai hantaran  dan sebagainya. Ianya ekslusif satu saja. ada satu jenis cotton t-shirt utk santai dan casual...CEPAT YE DAPATKAN.....EKSLUSIF DI ALMASSOLEHAH!!!!


Jubah Princess Cut - satin korea, safari theme, cotton t-shirt.
...........................................................................................................
kod: JSK 0301
status: available SOLD
harga: RM 150 termasuk postage RM 120 termasuk postage

Corak jubah: plain dihiasi taburan batu diamond di bahagian dada. Bukaan jenis open front. Boleh digayakan untuk ibu yang menyusukan bayi. Jubah ini paling sedikit defects boleh dikatakan macam tiada. tapi saya nyatakan supaya senang hati customer. Dengan ini saya turunkan harganya..
Material: satin korea
Cutting: princess cut.
Warna: oren
KOD: JSK 0301. SIZE: FREE SIZE. UKURAN = BAHU: 18", DADA: 42:, LABUH: 52.5", LABUH LENGAN: 27"

bahagian pergelangan tangan kombinasi jenis kain jersey berkualiti dihiasi batuan yang berkilau...




kod : JSK 0302
status : available
harga : RM 150  RM 115 termasuk postage
KOD: JSK 0302. SIZE: FREE SIZE. UKURAN = BAHU: 18", DADA: 42:, LABUH: 52.5", LABUH LENGAN: 27"
 
bahagian pergelangan tangan kombinasi jenis kain jersey berkualiti dihiasi batuan yang berkilau...
#di bahagian belakang jubah ini terdapat sedikit defects yang mana asalnya adalah dari supplier. tekanan semasa ironing, maka terdapat sedikit kesan terkena tindihan batu diamond. walaubagaimanapun jika dikenakan dengan tudung maka ia terlindung.#
kod : JSK 0303
status : available SOLD
harga : RM 150 termasuk postage



 

 
kod : JST 0301
status : available
harga : RM 165  RM 125 termasuk postage
 
Jubah ini bercorak leopard and stripe dihiasi dengan sedikit batu di bahagian atas dan juga di hujung lengan. Materialnya jarang jadi kena pakai inner ya....sangat sesuai dipakai untuk ke majlis rasmi..contoh kalau dinner yang buat tema safari night ke kann...sesuai sangat la...bahagian bawah jubah ini princess cut..memang flair gitu..cutting bahagian bawah hujung kiri kanan jubah memang lain sket..mcm ada tail..buat sebagai hantaran pun bolehhh..

B: 15.5 -16", D: 36", L: 51", LGN: 26" (hujung lengan jenis grip)
 jubah safari theme # available

 


kod : JCT 0301
status : available
harga : RM 85 RM 70 termasuk postage


Jubah ini berwarna merah dan jenis cotton t-shirt. Sangat selesa dan casual. Pelajar-pelajar sangat suka jenis jubah ni..biasa mereka akan pakai dengan cardigan di luar..materialnya jenis 'memberi' jadi yang badan besar pun boleh pakai...(please cover ye kalau ketat tu..pakai la cardigan utk cover di luar..kalau pakai utk duduk rumah sangat selesa..) MURAH JE...CEPAT..

B: 15"-16.6", D: 34"-36', L: 53"-54"
 
potongan kembang di bawah..princess cut

 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment